Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

 ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ


ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ


Σε αναβάθμιση της οικονομικής κατάστασης της χώρας με σταθερές αλλά και θετικές προοπτικές, θα προχωρήσουν διεθνείς οικονομικοί οίκοι αξιολόγησης για το 2022. Οι ίδιοι οίκοι που στο παρελθόν καταβαράθρωσαν την χώρα, διασύροντας την διεθνώς, κρεμώντας στην πλάτη της την ταμπέλα του πιθανού κακοπληρωτή.

 Βασιζόμενοι σε μαγειρεμένα στοιχεία και περίεργες μεθόδους υπολογισμών του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, τώρα έρχονται να πουν πόσο καλά τα πήγε η διοίκηση της χώρας   ξεπουλώντας τα πάντα, ως αποτέλεσμα διεθνών συμφωνιών και μνημονίων.
Ξεπουλήθηκαν λιμάνια, ξεπουλήθηκαν αεροδρόμια, σιδηρόδρομοι, δρόμοι, πλατείες, χωριά, βουνά,  γη και ύδωρ.

Η χώρα αναβαθμίζεται, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν στους πολίτες τι καλύτερο μπορούν να περιμένουν από μια οικονομία που φυτοζωούσε τα τελευταία δέκα χρόνια, και που τώρα πια είναι νεκρή.

Ήταν σαφείς οι ανακοινώσεις που έκανε η γερμανική DZ BANK για το 2022, περί της θέσεως των οίκων αξιολόγησης για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, που επικεντρώνονται στην αύξηση της δυνητικής ανάπτυξης. Όπως σαφείς ήταν και η απαίτηση των ίδιων οίκων για την βελτίωση της θέσης της χώρας σε ότι έχει να κάνει με το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος. Πρόκειται για το προοίμιο νέων οικονομικών σφαγών των εισοδημάτων των πολιτών.

Και είναι ώρα οι πολίτες να αναρωτηθούν για το ποιοι είναι αυτοί οι οίκοι που αξιολογούν. Και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Των πολιτών ή των τραπεζιτών; Ποιος τους έδωσε την δύναμη να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, να καταστρέφουν ανθρώπους και κράτη και να καλούν φαντ και κοράκια να υφαρπάξουν γη και ύδωρ με στολισμένες λέξεις όπως τον όρο ΄΄δυνητική ανάπτυξη΄΄;
Ούτε αυτή ούτε καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί αρωγός ανάπτυξης των Ελλήνων γιατί λειτουργούν ως εντολοδόχοι των ιδιωτικών αυτών μαγαζιών και  κρύβονται κάτω από τον μανδύα των τάχα οικονομικών οργανισμών με τις ονομασίες οίκοι αξιολόγησης και δολοφονούν συνεχώς τη χώρα μας.

Ο μόνος οικονομικός όρος που μπορεί να δικαιολογήσει την αναβάθμιση στα οικονομικά μεγέθη της χώρας είναι τα πιστωτικά έσοδα στους προϋπολογισμούς της
που συμπεριλαμβάνουν τα 600 δις που ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας και δεν μπορούν να τα κρύψουν  αλλά δεν έχουν και την πολιτική βούληση να τα κάνουν χρήση!

Ας πάψει λοιπόν το ψέμα.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι η κλοπή της χώρας μέσω εξαγοράς έναντι πινακίου φακής, από εταιρείες και αφανή νομικά πρόσωπα. Ενορχηστρωμένο σχέδιο από ένα τσούρμο, ένα σούσουρο και μια περίεργη παρά φύσιν κατάσταση που την χρηματοδοτούν οι ίδιοι οι πολίτες. Κανένα ιδιωτικό παραμάγαζο των τραπεζών με το όνομα οίκος αξιολόγησης δεν μπορεί να κουνάει δάκτυλο στους πολίτες μιας πολιτείας όταν υπάρχει μια σοβαρή και Ελληνική κυβέρνηση που δρα προς όφελος του συνόλου των πολιτών, κάτι που σήμερα αυτό δεν υπάρχει..!!! Αλλά και δεν υπήρξε ποτέ στη νεότερη ιστορία!

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι παρούσα για να σταματήσει όλο  αυτό το άδικο που συμβαίνει από τους ανθέλληνες πραματευτάδες βάζοντας στοπ στο ξεπούλημα της χώρας!












ΠΗΓΗ : https://esykpdkritis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια